Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Európska jar 2010

Do medzinárodnej debaty na tému "Zmena klímy a biodiverzita" sa zapojila aj Stredná odborná škola na Bzinskej ulici v Novom Meste nad Váhom.

Zmena klímy a  biodiverzita

Žiaci tejto školy využili jedinečnú príležitosť podeliť sa o svoje nápady so špeciálnymi hosťami a s rovesníkmi z iných európskych škôl. Pod vedením PaedDr. Evy Luptákovej sa žiaci III.B a III.A triedy na hodinách angličtiny a občianskej náuky 11. júna 2010 zúčastnili medzinárodnej online debaty na
jednu z tém Európskej jari 2010 - „Zmena klímy a biodiverzita". Online diskusia bola určená pre žiakov vo veku 12 - 20 rokov a zúčastnili sa jej školy z Grécka, Portugalska, Rakúska, Rumunska, Slovenska, Slovinska, Španielska a Talianska. Na ich otázky v angličtine odpovedali profesor Jean-Pascal van
Ypersele z University z Leuvenu a jeho asistent Philippe Marbaix. Online debatu moderovala Alessandra D'Angelo - editorka webu z organizácie European Schoolnet z Bruselu.

Zmena klímy a  biodiverzita

Európska jar je každoročná kampaň, ktorá v roku 2010 trvá od 22. marca do 30. júna a je otvorená pre všetky základné a stredné školy v celej Európe. Vstupom do kampane Európska jar sa učitelia a študenti môžu zúčastniť širokej ponuky aktivít, súťaží a online diskusií. Tieto udalosti integrujú do vyučovania európske témy inovatívnym a kreatívnym spôsobom.

 Európska jar 2010

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK