Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

KRAJ POHODY na veľtrhu ITF Slovakiatour 2012

baner itf slovakiatour 2012

V dňoch 19. – 22. januára 2012 sa uskutoční v Bratislave 18. medzinárodný veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour, 19. ročník výstavy Poľovníctvo a oddych, 4. výstavu Wellness a fitness a 9. festival cestovateľských filmov Camera Slovakia. Spolu s veľtrhom ITF Slovakiatur sa koná aj veľtrh gastronómie Danubius Gastro.

Slovakiatour je najvýznamnejším veľtrhom CR v regióne Strednej Európy. Prináša komplexný pohľad na dovolenky a cestovanie prostredníctvom zúčastnených cestovných kancelárií, domácich a zahraničných regiónov, zahraničných turistických centrál a subjektov poskytujúcich služby cestovného ruchu.

Trenčiansky samosprávny kraj je aktívnym účastníkom veľtrhu s vlastnou expozíciou v stánku č. 301 v hale B2. Hlavným cieľom našej účasti je využiť všetky dostupné možnosti na zviditeľnenie prírodného, historického a kultúrneho potenciálu nášho kraja, a tak prispieť k zvýšeniu jeho návštevnosti. Integrovaný stánok poskytne priestor viacerým zariadeniam v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK a partnerom, aby sme spoločne prezentovali ponuku pre návštevníkov pod označením KRAJ POHODY.

Ústredným motívom tohtoročnej expozície sú folklórne tradície kopaničiarskeho regiónu. Stánok bude štyri dni obohatený o spev, tanec a účinkujúci z Myjavy a z Gazdovského dvora z Turej Lúky budú predvádzať tradičné ženské zimné práce ako pradenie, paličkovanie, driapanie peria, šitie... Atmosféru dotvoria svojimi vystúpeniami aj detský folklórny súbor Iskerka z Brezovej pod Bradlom, FS Brezová a FS Hájiček z Chrenovca-Brusna.

Pre odborných návštevníkov a podnikateľov budú k dispozícií aktuálne informácie o hlavných destináciách v TSK a o ďalších špecializovaných sprievodných podujatiach v rámci veľtrhu.

Ďalšie informácie o sprievodných programoch nájdete na www.incheba.sk.

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK