Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Majstrovstvá Slovenska vo fitness detí 2016

A práve Slovenská asociácia kulturistiky, fitness a silového trojboja poverila ŠK REHAFIT Trenčín a Fitness Gabrhel Trenčín zorganizovať toto vrcholové podujatie. Marianna Holbová, asistenka štátnej trénerky fitness detí, a Milan Gabrhel odviedli v skutku úchvatnú prácu. 

Skvelá kulisa, priestory a štedré ceny od partnerov podujatia napomohli k nezabudnuteľnému zážitku z majstrovstiev SR. Nesmieme ani pozabudnúť na riaditeľa posádkového klubu /ODA/, pána Martináka, s ktorého pomocou taktiež vzniklo toto podujatie.  

Po otvorení preteku, nad ktorým prevzal záštitu predseda TSK Jaroslav Baška, a úvodných slovách viceprezidenta konfederácie športových zväzov pána Michala Čaplu spoločne s prezidentom SAKSFT Milanom Čížekom, mohlo podujatie začať.  

Celkovo štartovalo 59 nominovaných pretekárov, ktorí si účasť vybojovali na nominačných súťažiach v Košiciach, Zvolene a Prievidzi. V šiestich kategóriách sme spoznali majstrov Slovenska a zo všetkých zúčastnených vzišla konečná nominácia na majstrovstvá sveta v detskom fitness, ktoré budú od 18. do 20. júna v Srbsku /Nový Sad/.  

Gratulujeme samozrejme domácim pretekárkam, ktoré úspešne trénuje riaditeľka majstrovstiev, Marianna Holbová. Medaile tak putujú aj do oddielu Fitness Gabrhel, keďže Tánička Ondrušková vybojovala striebro, Vanesa Habánková a Nasťa Vrábelová bronzovú medailu. Gratulujeme aj ostatným pretekárkam na ďaľších miestach!  

Nezostáva nám nič iné, len popriať nominovaným reprezentantom v detskom fitness veľa šťastia na majstrovstvách sveta, poďakovať všetkým partnerom, priateľom a podporovateľom detského fitness, pogratulovať organizátorke Marianne Holbovej k zdarnému priebehu akcie.  

Špeciálne poďakovanie patrí Slovenskej asociácii kulturistiky, fitness a silového trojboja, pánovi Čížekovi, pánovi Čaplovi, bez ktorých by nebolo možné vrcholový a náročný Slovenský šampionát zorganizovať! Veľa šťastia reprezentanti! 

ZDROJ: http://sport.aktuality.sk/c/218636/majstrovstva‑slovenska‑vo‑fitness‑deti‑boli‑v‑trencine‑uspesne/

FOTO: Lubomír REMO

autor: Pavol Guga

Fotogaléria

DSC_1197
DSC_1191
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK