Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Trenčiansky OMAR 2022

V župnom CSS - SLOVEN v Slavnici sa uskutočnil už 19. ročník prehliadky kultúrnych programov klientov zariadení sociálnych služieb. Podujatie sa ako každý rok konalo pod záštitou predsedu  Trenčianskeho samosprávneho kraja. 

Trenčianskeho Omara slávnostne otvorila riaditeľka zariadenia Martina Mutalová: „Človek lepšie komunikuje a žije v spoločnosti optimistických, príjemných, usmiatych, pozitívnych ľudí, než v spoločnosti pesimistov, bez zmyslu pre humor“. V tomto duchu sa niesol celý program a trinásť zariadení sa predstavilo so svojimi scénkami, ako napr. Kubo, Naša izbička, Zuby a mnoho ďalších, čím vyčarili všetkým úsmev na tvári.

Na  Trenčianskeho Omara sa klienti každoročne veľmi tešia, zodpovedne sa pripravujú na vystúpenia a vždy zostáva dosť priestoru aj na neformálne stretnutia pre zamestnancov, riaditeľov a iných hostí.

Podujatie skončilo v popoludňajších hodinách spoločnými piesňami, tancom a dobrou náladou. Každé vystupujúce zariadenie si za svoju účasť odnieslo Pamätnú listinu a darček s prekvapením. 

Zdroj: CSS – SLOVEN Slavnica    

autor: mp
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK