Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Niekoľko informácií o 49. týždni

Pondelok 4. decembra
Členovia Komisie legislatívno-právnej pri Z TSK prerokujú materiály, ktoré budú predložené na rokovanie zastupiteľstva TSK 13. decembra.

Utorok 5. decembra
Na Trenčianskej univerzite A. Dubčeka v Trenčíne sa začne 2. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie Trendy hospodárskeho a sociálneho rozvoja v krajinách EÚ so zameraním na investičný rozvoj a jeho vplyv na znižovanie disparít regiónov. Počas prvého dňa dvojdňového podujatia, konaného pri príležitosti 10. výročia založenia TnUAD, vystúpi okrem iných predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH, člen vedeckého a programového výboru.
• Slávnostnej recepcie v Primaciálnom paláci, poriadanej Japonským veľvyslanectvom v SR, sa zúčastni aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Streda 6. decembra
Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH prijme pani Bertušku z Holandska, ktorá je štedrým sponzorom DEMY, jedného zo sociálnych zariadení v pôsobnosti TSK.

Sobota 9. decembra
V Športovej hale na Sihoti v Trenčíne sa uskutoční priateľský futbalovýzápas pracovníkov Francúzskeho veľvyslanectva v SR s pracovníkmiTrenčianskeho samosprávneho kraja. Otvorí ho riaditeľ Úradu TSK Ing. Dušan Lobotka.

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK