Prehľad očakávaných udalostí v 12. týždni

Pondelok, 17.3. 08

• Príprava europrojektov a otázky finančnej disciplíny stredných škôl boli hlavným témami celokrajskej porady riaditeľov škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK v Trenčíne. Na porade sa zúčastnil aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH a ďalší funkcionári regionálnej samosprávy.

Utorok, 18.3. 08

• Na Regionálnom sneme Združenia miest a obcí Myjavského regiónu v Podkylave sa zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH a podpredseda TSK  PaedDr. Jozef  Božik.
  • Na vernisáži výstavy európskych  karikatúr Tri storočia histórie cez kresby v tlači  vo vstupnej hale Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja sa zúčastní predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček a francúzsky veľvyslanec na Slovensku Henry Cuny. /Podrobnosti v osobitnej pozvánke na  tejto web-stránke/.

Streda, 19. 3. 08

• Ročná uzávierka výkonov vo verejnom záujme bude hlavnou témou rokovaní predstaviteľov regionálnej samosprávy TSK so zástupcami SAD Trenčín a SAD Prievidza.