Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 46. týždni

Streda, 12. november 2008

  • Na stretnutí poskytovateľov ústavnej zdravotnej starostlivosti a predstaviteľov záchrannej zdravotnej služby v Trenčianskom samosprávnom kraji sa v zasadacej sieni č. 140 v budove TSK zúčastní od 9.30 h aj vedúca odboru zdravotníctva a humánnej farmácie TSK Mgr. Elena Štefíková, MPH. Podujatie zorganizovalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR.

Štvrtok, 13. november 2008

  • Informácie o možnostiach regionálneho trhu práce, ako aj prezentáciu stredných škôl a zamestnávateľov v regióne poskytne Burza informácií, ktorú organizuje Úrad práce sociálnych vecí a rodiny v Novom Meste nad Váhom od 9. 00 h v tamojšej športovej hale. Súčasťou burzy bude o 11. 00 h aj Okrúhly stôl za účasti zástupcov VÚC v suteréne Domu štátnej správy v Novom Meste nad Váhom.
  • Šiestu medzinárodnú študentskú vedeckú konferenciu na Fakulte sociálno-ekonomických vzťahov TNUAD podporil aj TSK. Podujatie sa začína o 9. 00 h a uskutočňuje v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku.
  • Na slávnostnom vyhodnotení cyklistických pretekov Okolo Slovenska v Bazovského galérii v Trenčíne sa o 14. 00 h zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Piatok, 14. november 2008

  • Na oslavách 90. výročia vzniku Vojenského opravárenského podniku v Trenčíne sa v Kultúrnom a metodickom centre ozbrojených síl zúčastní o 10.00 h aj trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK