Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 50. týždni

Pondelok 8. decembra

  • Projektmi dopravnej obslužnosti sa na samosprávnych krajoch vo výrazne vyššej miere začína koordinovať železničná a autobusová doprava. Procesom harmonizácie dopráv sa dôkladne zaoberá aj Trenčiansky samosprávny kraj. Prezentácia dopravnej obslužnosti v kraji je v priestoroch úradu pripravená aj pre poslancov TSK.

Utorok 9. decembra

  • Slávnostného zasadnutia Vedeckej rady Trenčianskej univerzity A. Dubčeka sa v KaMC Trenčín zúčastní podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik.

Streda 10. decembra

  • Poslanci TSK sa stretnú na poslednom tohtoročnom rokovaní. Nosnou témou zastupiteľstva bude rozpočet na rok 2009 (presný program samostatne na stránke www.tsk.sk).

Štvrtok 11. decembra

Spojená škola na Veľkomoravskej ulici v Trenčíne si pripomenie 65. výročie svojho vzniku.

  • V Domove dôchodcov – Domove sociálnych služieb v Bánovciach nad Bebravou za  prítomnosti podpredsedu TSK PaedDr. Jozefa Božika slávnostne otvoria zrekonštruovanú kuchyňu a novú jedáleň.
  • Neodmysliteľným hosťom predvianočného stretnutia v zariadení pre mentálne postihnuté deti DEMY v Trenčíne bude aj tento rok pani Bertuška de Bruyn z Holandska.

Piatok 12. decembra

  • V Trenčianskych Stankovciach sa uskutoční kolaudácia rekonštrukcie cesty č. III/50718, na ktorú TSK zo svojho rozpočtu vyčlenil 19 miliónov 822 tisíc korún.

 

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK