Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 44. týždni

Pondelok 26. októbra 2009

  • Súčasťou tohtoročného Open days, ktoré sa tento mesiac konali v Bruseli, sú sprievodné miestne podujatia, organizované v partnerských regiónoch. Tento rok bude prebiehať 230 miestnych podujatí v 33 krajinách. Trenčiansky samosprávny kraj je jedným z organizátorov miestneho podujatia, ktoré sa uskutoční v dňoch 26. - 28. októbra 2009 v sídle TSK v Trenčíne. Trojdňové podujatie "Dni otvorených dverí v TSK", slávnostne otvorené v pondelok 26. 10. o 9,30 h, je zamerané na priblíženie otázok EÚ širokej verejnosti. V úvodnom seminári, "Vývojové trendy v poskytovaní sociálnych služieb - európska dimenzia", ktorý spoluorganizuje Europe Direct Trenčín a odbor sociálnej pomoci TSK, účastníkom seminára organizátori priblížia informácie a poznatky získané na podujatí v Bruseli. Súčasťou seminára bude aj diskusia a výmena skúseností medzi odborníkmi v oblasti sociálnych služieb.

Utorok 27. októbra 2009

  • Nové priestory Europe Direct v budove TSK počas druhého dňa Open days 2009 na Trenčianskom samosprávnom kraji o 9,30 h slávnostne otvorí predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Streda 28. októbra 2009

  • V kongresovej sále TSK sa o 9. h začne posledné riadne rokovanie Zastupiteľstva TSK v tomto volebnom období. (Podrobný program na stránke www.tsk.sk)

Štvrtok 29. októbra 2009

  • V Posádkovom klube (ODA) v Trenčíne sa o 17. h uskutoční oslava pri príležitosti Dňa energetiky, ktorú organizujú za prítomnosti predstaviteľov TSK Slovenské elektrárne, a.s. a Vodné elektrárne Trenčín.

Piatok 30. októbra 2009

  • V hoteli Brezina v Trenčíne sa o 15. h začne slávnostné posedenie pri príležitosti 60. výročia vzniku SAD Trenčín.

 

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK