Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 46. týždni

Štvrtok 12. novembra 2009

  • V hoteli Štefánik v Myjave sa uskutoční 11. zasadnutie Slovensko-českej medzivládnej komisie pre cezhraničnú spoluprácu, na ktorej budú aj zástupcovia Trenčianskeho samosprávneho kraja.
  • V areáli výstaviska EXPO Center Trenčín otvoria dvojdňový veľtrh ponuky pracovných príležitostí a vzdelávania pod názvom JOB FORUM 2009. Podujatie ponúkne multiodborné stretnutie slovenských zamestnávateľov a personálnych agentúr so záujemcami o prácu, chýbať nebude odborný sprievodný program na tézy z oblasti trhu práce, personalistiky a zamestnanosti v SR i v zahraničí.
  • Vo Verejnej knižnici M. Rešetku v Trenčíne o 10. h za účasti odborných porotcov - spisovateľov slávnostne vyhodnotia XVII. Ročník celoslovenskej literárnej súťaže Jozefa Braneckého Studňa sa tajne s dažďom zhovára.
  • V KaMC Trenčín o 19. h slávnostne otvoria 4. ročník Festivalu dobrodružných filmov HoryZonty, ktorý potrvá do 14. novembra.

Sobota 14. novembra 2009

  • V Kultúrnom dome Trenčianske Stankovce sa uskutoční 6. kolo Slovenského pohára Považský pohár 2009. O 18. h sa začne galavečer s finálovými súťažami a odovzdaním cien.

 

 

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK