Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 48. týždni

Pondelok, 23.11.2009

  • Na slávnostnom otvorení zrekonštruovanej hrobky Hugolína Gavloviča, ako aj na položení základného kameňa rekonštrukcie námestia Hugolína Gavloviča v Pruskom sa zúčastní o 15. 00 h - popri premiérovi Robertovi Ficovi - aj predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
  • Trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH sa zúčastní o 16. 30 h na slávnostnom otvorení multifunkčného ihriska v areáli futbalového štadióna na Športovej ulici v Novom Meste nad Váhom. Na slávnosti sa zúčastní aj predseda vlády SR Robert Fico.

Streda, 25.11.2009

  • Seminár s názvom Prírodný potenciál kraja a možnosti jeho využitia v oblasti turizmu otvorí o 9. 30 h v Kongresovej sále TSK v Trenčíne predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
  • Svoje 65. narodeniny oslávi o 9. 00 h Gymnázium na Myjave v Kultúrnom dome Samka Dudíka.
  • Vo verejnej knižnici M. Rešetku v Trenčíne predstavia o 16. 00 h publikáciu doc. RNDr. Petra Chrastinu, PhD s názvom Vývoj využívania krajiny Trenčianskej kotliny a jej horskej obruby.

Štvrtok, 26.11.2009

  • Na stretnutí priateľov kultúry s názvom Múzy nás spájajú odovzdá predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH ďakovné listy príkladným reprezentantom kultúry z okresov Považská Bystrica, Púchov a Ilava.Podujatie sa začína o 14. 30 v spoločenskej sále Balneoterapie v Kúpeľoch Nimnica.

 

 

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK