Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Dohoda o vzájomnej spolupráci medzi TSK a Združením podnikateľov Slovenska, krajská rada Trenčín

Vzájomné rokovania najvyšších predstaviteľov ZPSTN s predsedom TSK MUDr. Pavlom Sedláčkom, MPH, vyvrcholilo v stredu 10. marca 2010 podpísaním Dohody o vzájomnej spolupráci medzi Trenčianskym samosprávnym krajom a Združením podnikateľov Slovenska, krajská rada Trenčín. Podpísali ju MUDr. Pavol Sedláček, MPH s predsedom ZPSTN Ing. Jaroslavom Ďurkovským a ďalšími dvoma členmi krajskej rady združenia Ing. Bohumilom Zlochom a Ing. Miroslavom Stachom.
Dohoda vznikla na základe dlhoročnej dobrej spolupráce so zámerom vytvárania optimálnych podmienok na tvorbu ekonomického, hospodárskeho a sociálneho rozvoja Trenčianskeho regiónu.
Združenie podnikateľov Slovenska (s oficiálnou skratkou ZPS) je prvým záujmovým združením súkromných podnikateľov Slovenskej republiky, založeným v novembri roku 1989. Postupne sa stalo rozhodujúcim reprezentantom súkromného podnikateľského stavu, ktorý do roku 1989 na Slovensku prakticky neexistoval. Od roku 1993 je členom Európskej konfederácie asociácií malých a stredných podnikov so sídlom v Bruseli. ZPS je zakladajúcim členom organizácie, ktorá zastrešuje združenia zamestnávateľov, Republikovej únie zamestnávateľov, ktorá zastupuje podnikateľov zamestnávajúcich cca 350 000 zamestnancov a produkujúcich cca 70 % HDP na Slovensku. Združenie podnikateľov Slovenska sa vo svojej činnosti ťažiskovo sústreďuje na zásadné otázky vytvárania a garantovania zodpovedajúceho podnikateľského prostredia.
Vzájomná spolupráca Združenia podnikateľov Slovenska, krajskej rady Trenčín a Trenčianskeho samosprávneho kraja by mala posilniť identifikáciu, analýzu a spoločné riešenie problémov na území celého kraja aj vo vzťahu k ostatným územným celkom.

Dohoda o vzájomnej spolupráci medzi TSK a Združením podnikateľov Slovenska, krajská rada Trenčín

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK