Prehľad očakávaných udalosti v 12. týždni

Pondelok, 22. 3. 2010

• Týždeň slovenských knižníc
    Besedou žiakov základných škôl s inštruktorom autoškoly odštartuje vo Verejnej knižnici Michala Rešetku o 9. 00 h v Trenčíne pestrý maratón podujatí v rámci Týždňa slovenských knižníc.
  • Na slávnostnom otvorení mliečneho dávkovacieho automatu v Trenčíne pri hypermarkete TESCO sa o 16. 00 h zúčastnia premiér Robert Fico, minister pôdohospodárstva Vladimír Chovan a predseda TSK Pavol Sedláček.
  • Na valnom zhromaždení Matice slovenskej vo veľkej zasadačke MÚ v Partizánskom sa zúčastní o 14. 00 h aj podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik, PhD.

Utorok, 23.3. 2010

• Na slávnostnom poklepaní základného kameňa stavby Modernizácia železničnej trate Nové Mesto nad Váhom Púchov v priestoroch železničnej stanice v Trenčianskej Teplej sa o 13. 30 zúčastní aj podpredseda TSK Ing. Milan Panáček.
  • 43. ročník festivalu umeleckého prednesu poézie a prózy Vansovej Lomnička sa začína o 14. 30 vo Verejnej knižnici M. Rešetku.

Streda, 24. 3. 2010

• Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH odovzdá pri príležitosti Dňa učiteľov ocenenia dvadsiatim pedagógom stredných škôl z Trenčianskeho samosprávneho kraja. Podujatie sa začína o 10. 00 h v Bazovského galérii v Trenčíne.

Štvrtok, 25. 3. 2010

• Jubilejný 5. ročník Trenčianskeho robotického dňa otvoria o 8. 30 h v Športovej hale na Mládežníckej ul. v Trenčíne. Záštitu nad podujatím prevzal trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Štvrtok, 25.3.2010

• Na výstavisku EXPO-CENTER v Trenčíne slávnostne otvoria o 14. 00 h výstavu Učeň 2010, ktorej spoluorganizátorom je Trenčiansky samosprávny kraj. Ambíciou podujatia je propagácia najnovších výsledkov práce stredných škôl, ako aj snaha oživiť tradíciu populárneho podujatia na trenčianskom výstavisku. Výstava potrvá do 27. 3. 2010.
  • Na valnom zhromaždení združenia Región Biele Karpaty v salóniku reštaurácie Maritim v Trenčíne sa o 13. 00 h zúčastní aj podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik, PhD.
  • Na koncerte ku Dňu učiteľov v ZUŠ v Partizánskom sa o 18. 00 h zúčastní aj podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik, PhD.
  • V sídle Trnavského samosprávneho kraja sa začína o 16. 00 h zasadnutie združenia SK-8. Na rokovaní by sa mal zúčastniť aj predseda vlády R. Fico.
    Rokovanie pokračuje aj v piatok.

Piatok, 26.3. 2010

• Na mestských oslavách Dňa učiteľov v Dome kultúry v Partizánskom sa o 14. 00 h zúčastní aj podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik, PhD.