Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 13. týždni

Pondelok 29. marca 2010

  • V SAD Prievidza sa o 13. h uskutoční pracovné stretnutie poslancov Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja z okresov Bánovce nad Bebravou, Prievidza a Partizánske s predstaviteľmi SAD Prievidza, na ktorom účastníci vrátane podpredsedu TSK PaedDr. Jozefa Božika, PhD, prerokujú aktuálne otázky v oblasti zabezpečovania prímestskej dopravy v regióne.
  • V hoteli Študent v Považskej Bystrici sa o 15. h začne oslava Dňa učiteľov, ktorú organizuje SPŠ Považská Bystrica. Pedagógov ocení aj podpredseda TSK Ing. Milan Panáček.
  • Obec Lazany a ZPOZ pri OcZ v Lazanoch uskutoční o 17. h v obradnej sieni slávnostné prijatie a ocenenie športovca - zrakovo postihnutého lyžiara Jakuba Kraka spoločne s jeho navádzačom Jurajom Mederom. Tento úspešný športovec vybojoval pre Slovenskú republiku na olympiáde vo Vancouveri tri zlaté a jednu striebornú paralympijskú medailu. K športovým úspechom mu poblahoželá a ocenenie odovzdá aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Utorok 30. marca 2010

  • Úlohami komisií a aktuálnymi otázkami v príslušnej oblasti sa budú na svojom rokovaní zaoberať členovia komisie regionálneho rozvoja.

Streda 31. marca 2010

  • V tento deň budú rokovať členovia ďalších komisií pri Zastupiteľstve TSK: komisie školstva a športu, komisie dopravy, komisie zdravotníctva a humánnej farmácie a komisie medzinárodnej spolupráce a cestovného ruchu.
  • V Dome kultúry Javorina Stará Turá sa o 18. h začne vyhodnotenie najlepších riešiteľov stredoškolskej odbornej činnosti r. 2009/2010 v Trenčianskom samosprávnom kraji. Slávnostného vyhlásenia výsledkov spojeného s galaprogramom sa zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH a riaditeľ Úradu TSK Ing. Vladislav Petráš.

Štvrtok 1. apríla 2010

  • Zástupcovia TSK budú o 10. h prítomní na oficiálnom otvorení dokončeného projektu "Modernizácia lyžiarskeho areálu Kohútka - Javorníky", spolufinancovaného z fondov EÚ.
  • Pred aprílovým rokovaním Zastupiteľstva TSK stretnú aj členovia finančnej a majetkovej komisie.

Sobota 3. apríla 2010

  • Pod záštitou predsedu TSK MUDr. Pavla Sedláčka, MPH, sa v posádkovom klube Trenčín o 9,30 h začnú Medzinárodné majstrovstvá SR v bleskovom šachu jednotlivcov 2010.

 

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK