Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 15. týždni

Pondelok 12. apríla 2010

  • V Krajskom centre voľného času v Trenčíne sa o 10. h za prítomnosti podpredsedu TSK PaedDr. Jozefa Božika, PhD uskutoční Krajská rada študentov stredných škôl.
  • Pred aprílovým rokovaním zastupiteľstva TSK sa o 13. h stretnú členovia Rady predsedov komisií pri Z TSK.

Utorok 13. apríla 2010

  • V Mestskej galérii v Trenčíne o 17. h otvoria 25. družobnú výstavu výtvarníkov a fotografov regiónov Trenčín a Uherské Hradište Stretnutie - Setkání, ktoré organizuje Trenčianske osvetové stredisko v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK, Klub kultúry v Uherskom Hradišti a Mesto Trenčín.

Streda 14. apríla 2010

  • Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH o 9. h slávnostne prestrihne pásku novovybudovaných priestorov pre klientov v Centre sociálnych služieb Lipovec v Hornom Srní. V zariadení v pôsobnosti TSK sa nielenže zlepší kvalita poskytovaných služieb, ale kapacita sa zvýši o 6 miest na 37 klientov.
  • Na Výstavisku Expo Center Trenčín bude o 11. h otvorená výstava Záhradkár, Včelár, Zdravý životný štýl , Poľovníctvo, Rybárstvo, ktorá potrvá do 17. apríla.

Štvrtok 15. apríla 2010

  • V rámci 12. ročníka uvedenej výstavy, konkrétne sekcie Zdravý životný štýl, sa o 9. h začne pod záštitou predsedu TSK MUDr. Pavla Sedláčka, MPH, medzinárodná vedecká konferencia Ošetrovateľstvo a zdravie. Na výstavisku Expo Center Trenčín sa v tento deň o 14. h uskutoční súťaž Miss fitness Expocenter 2010, nad ktorou takisto prevzal záštitu trenčiansky župan.
  • Verejná knižnica Michala Rešetku v Trenčíne o 10. h v rámci cyklu Poznávame Trenčanov v autorskej besede Róberta Letza predstaví dielo Odkaz živým o tragickom osude trenčianskych gymnazistov, ktorých popravili z politických dôvodov v roku 1951.
  • Vyznanie jari - stretnutie dvoch generácií umelcov Trenčianskeho kraja je názov podujatia, venovanému sviatku žien a rodiny a stému výročiu narodenia velikána slovenskej poézie Jána Kostru. Uskutoční sa o 17. h v Galérii M. A. Bazovského.

Piatok 16. apríla 2010

  • Na Trenčianskom hrade o 14. h slávnostne otvoria 38. ročník celoštátneho kola geografickej olympiády.
  • Už 14. ročník Dňa narcisov, unikátneho projektu verejnoprospešnej finančnej zbierky na Slovensku, ktorý odštartovala Liga proti rakovine, bude tradične spoluorganizovať Stredná zdravotnícka škola v Trenčíne a miestny spolok ČK pri SZŠ Trenčín v čase od 8,30 do popoludňajších hodín v priestoroch budovy školy a na stanovištiach v krajskom meste.

Sobota 17. apríla 2010

  • Na letisku v Prievidzi sa o 10. h začnú Medzinárodné plachtárske preteky FCC GLIDING 2010, ktoré osobnou účasťou podporí aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Nedeľa 18. apríla 2010

  • V Belušských Slatinách o 8,30 h slávnostne vyhlásia výsledky a odovzdajú ceny geografickej olympiády.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK