Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 16. týždni

Pondelok, 19. 4. 2010

  • Na pracovnom stretnutí s ministerkou práce, soc. vecí a rodiny V. Tomanovou v Bratislave sa o 13. 00 h zúčastní podpredseda TSK Ing. Milan Panáček. Hlavnou témou budú problémové okruhy pri poskytovaní a zabezpečovaní sociálnych služieb.

Utorok, 20. 4. 2010

  • Na rokovaní Regionálneho Združenia miest a obcí Stredného Považia v KD v Trenčianskych Stankovciach sa ako hosť zúčastní o 10. 00 h aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH. Hlavnou témou bude spolupráca miestnej a regionálnej samosprávy.

Streda, 21, 4. 2010

  • Na konferencii o prevencii, ktorú organizuje o 9. 00 h v hoteli Tatra Rada mládeže Trenčianskeho kraja, sa zúčastní aj podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik, PhD. Ide už o II. medzinárodné stretnutie mládeže slovenských a českých krajov.

Štvrtok, 22.4.2010

  • Na 12. zasadnutí SR-ČR medzivládnej komisie pre cezhraničnú spoluprácu v hoteli Prosper v Čeladnej /ČR/ sa o 9. 00 zúčastní aj predstaviteľ TSK.

Sobota, 24, 4. 2010

  • Na slávnostnom oceňovaní víťazov súťaže Mladý módny tvorca na Výstavisku Agrokomplex v Nitre sa o 8. 00 h zúčastní aj predstaviteľ vedenia TSK.
  • Na slávnostnom otvorení chovateľskej prehliadky trofejí, ako aj na oslavách 10. výročia založenia okresnej organizácie Slovenského poľovníckeho zväzu v Ilave sa o 10. 00 h v ilavskom DK zúčastní aj trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

 

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK