Prehľad očakávaných udalostí v 17. týždni

Streda 28. apríla 2010

• V Športovej hale v Púchove o 9. h otvoria dvojdňovú celoslovenskú súťaž mladých barmanov Top barman 2010, ktorú organizuje Trenčiansky samosprávny kraj a Klub mladého barmana pri Strednej odbornej škole obchodu a služieb Púchov. Víťazi ceny prevezmú 29. apríla o 14. h v priestoroch Župného domu.
  • O 10. h sa v rokovacej miestnosti na 1. poschodí začne III. zasadnutie Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja (presný program samostatne na stránke www.tsk.sk).
  • Na Letisku v Prievidzi o 18. h odovzdajú ceny a slávnostne ukončia medzinárodné plachtárske preteky FCC GLIDING 2010.

Štvrtok 29. apríla 2010

• Vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne o 11. h za účasti ministra zdravotníctva SR MUDr. Richarda Rašiho, MPH, slávnostne otvoria JIS interného oddelenia. Na slávnostnom akte bude prítomný aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
  • V Expo centre Trenčín o 13. h slávnostne otvoria výstavu MEDIPHARM, ktorú osobnou účasťou podporí aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Sobota 1. mája 2010

• V Continental Matador Púchov sa o 10. h začnú oslavy 60. rokov vzniku gumárenskej výroby.
  • Na Trenčianskom hrade bude o 16. h vernisáž súťažnej výstavy neprofesionálnej výtvarnej tvorby 14. Výtvarné spektrum Trenčianskeho kraja.

Nedeľa 2. mája 2010

• V Hasičskej zbrojnici Papradno o 12. h vysvätia sochu svätého Floriána. Sprievodný kultúrny program sa začne o 13,30 h pred budovou ZŠ.
  • V Športovej hale Trenčín o 15. h vyvrcholia Majstrovstvá Slovenska vo volejbale juniorov 2009-2010.