Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 31. týždni

Streda, 3.8. 2011

  • Už 26. ročník družobnej výstavy výtvarníkov a fotografov regiónov Trenčína a Uherského Hradišťa Stretnutie – Setkání sprístupnia o 17,00 h v Art centre synagóga v Trenčíne.

Štvrtok, 4. 8. 2011

  • Štartom štafiet sa o 14. 00 h začína športový program Majstrovstiev Európy v horskej cyklistike v Dohňanoch. Otvárací ceremoniál sa začína o 19,00 h v areáli športového centra v Dohňanoch. Šampionát potrvá do nedele 7. augusta.

Sobota, 6.8. 2011

  • Partnerská obec Drietomy – Starý Hrozenkov oslávi 750. výročie prvej písomnej zmienky o obci. Dvojdňový program Hrozenkovských slávností sa začína v prírodnom amfiteátri v sobotu od 16,00 h a vyvrcholí v nedeľu večer ľudovou veselicou.
  • Už 13. Drietomský festival dychových hudieb, tentokrát venovaný stému výročiu narodenia Pavla Stopku – učiteľa hudby, zberateľa a upravovateľa ľudových piesní, organizuje v tento deň obec Drietoma a dychová hudba Drietomanka. Slávnostné otvorenie je o 15,00 h v areáli futbalového ihriska. Po skončení festivalu bude nasledovať tanečná zábava s dychovou hudbou Mistříňanka.

Nedeľa, 7. 8. 2011

  • Už 44. ročník recitačnej súťaže Gavlovičovo Pruské vyvrcholí o 14,00 h spomienkovými oslavami pri príležitosti výročia úmrtia Hugolína Gavloviča vo františkánskom kostole sv. Juraja v Pruskom.
  • Záverečným ceremoniálom a ohňostrojom vyvrcholia o 17,00 h Majstrovstvá Európy v horskej cyklistike v Dohňanoch.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK