Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 44. týždni

Pondelok 29. októbra

  • V Uherskom Hradišti a v Trenčíne sa uskutoční slávnostné zasadnutie vlád Slovenskej a Českej republiky pri príležitosti 20. výročia vzniku samostatných štátov SR a ČR.
  • Sprievodným podujatím k výstave Nie je koruna ako koruna, ktoré pripravilo Hornonitrianske múzeum v Prievidzi, sú hodinové náučné programy pre žiakov ZŠ a SŠ o dejinách platidiel korunovej meny zo zbierok múzea, ale aj tvorivé dielne – výtvarné spracovanie bankovky. Uskutočnia sa v termíne od 29. októbra do 26. novembra, účasť je potrebné nahlásiť najmenej dva dni vopred Hornonitrianskemu múzeu v Prievidzi.

Utorok 30. októbra

  • V Bratislave sa za účasti ministerky zdravotníctva SR Zuzany Zvolenskej bude konať konferencia OP Zdravotníctvo v projektoch.

Streda 31. októbra

  • V budove TSK sa o 10,00 h začne XIX. zasadnutie Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja. Bližší program samostatne tu.
  • V zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca v Bratislave sa za účasti prezidenta SR uskutoční slávnostné vyhodnotenie Olympijských festivalov detí a mládeže Slovenska 2011/2012.

Sobota 3. novembra

  • V Kultúrnom dome v Bistre Tri sestry v Miškech Dedinke sa o 20,00 h začne ľudová veselica Gazdovský večer, ktorej spoluorganizátorom je Centrum tradičnej kultúry v Myjave. Účasť v kroji je vítaná. Do tanca zahrá Krajnanská muzika, súčasťou podujatia bude tanečná škola a gazdovská súťaž.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK