Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 47. týždni

Utorok 19. novembra

  • Strednú odbornú školu v Považskej Bystrici o 10,00 h navštívi prezident SR Doc. JUDr. Ivan Gašparovič, CSc., dr.h.c. Privíta ho predseda TSK MUDr.Pavol Sedláček, MPH, primátor mesta Považská Bystrica Doc. PhDr. PaedDr. Karol Janas, PhD. a riaditeľka školy PhDr. Anna Bartoňová. Prezident sa stretne so žiakmi školy a potom sa presunie do Centra odbornej prípravy v Považskom Podhradí.
  • V spoločenskej miestnosti Verejnej knižnice Michala Rešetku v Trenčíne sa v rámci cyklu Predstavujeme literátov Trenčianskeho kraja o 16,00 h uskutoční prezentácia knihy televíznej redaktorky Kataríny Tekeľovej NeDokonalý plán, jej súčasťou bude autogramiáda.

Streda 20. novembra

  • RKC Prievidza ponúkne jedinečný filmový festival zimných dobrodružstiev a adrenalínových športov Tierra Snow film fest. Celovečerné pásmo špičkových filmov o extrémnom lyžovaní, zimnom lezení, snowboardingu a ďalších športoch sa začne o 16,00 h v sále Regionálneho kultúrneho centra v Prievidzi, vstupné 2 €.

Štvrtok 21. novembra

  • V Centre voľného času Junior Bojnice sa o 14,00 h začne výtvarné sympózium Poslovia svetla, venované 1150. výročiu príchodu Cyrila a Metoda na územie Veľkej Moravy. Program bude pokračovať až do 24. novembra.
  • Jedine koncert – projekt špičkového jazzového hudobníka, aranžéra a skladateľa Erika Rothensteina sa uskutoční o 18,00 h v Regionálnom kultúrnom centre v Prievidzi.

Piatok 22. novembra

  • Vo Verejnej knižnici Michala Rešetku v Trenčíne o 10,00 h slávnostne vyhodnotia výsledky XXI. ročníka celoslovenskej literárnej súťaže Jozefa Braneckého Studňa sa tajne s dažďom zhovára za účasti odborných porotcov – spisovateľov Margity Ivaničkovej, Jaroslava Rezníka a Jána Maršálka.
  • Vo Veľkej sále MsDK v Dubnici nad Váhom si o 11,00 h pripomenú 40. výročie založenia Gymnázia v Dubnici nad Váhom.
  • V zasadacej miestnosti Mestského úradu v Handlovej sa o 16,00 h uskutoční slávnostné zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Handlová, spojené s udeľovaním ocenení mesta a ďalším programom.
  • Galéria M. A. Bazovského v Trenčíne o 14,00 h privíta seniorov na podujatí Príbehy umenia – rozprávanie o dejinách výtvarného umenia.

Sobota 23. novembra

  • V Dome kultúry Zemianske Kostoľany sa o 16,00 h začne finále súťaže spevákov amatérov populárnej piesne Krištáľová váza 2013. Ako hostia vystúpia Martin Harych, Laura Belicová a Rastislava Ranušová. Podujatie organizuje RKC Prievidza.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK