Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Projekt Lidské zdroje – bohatství Bílých Karpat

loga

Zlínsky kraj spoločne s Trenčianskym samosprávnym krajom začal realizáciu projektu „Lidské zdroje – bohatství Bílých Karpat“. Partnerstvo je zamerané na riadenie ľudských zdrojov a podporu ďalšieho vzdelávania. Zároveň je jeho cieľom zvýšenie kompetencií oboch zapojených krajov v týchto oblastiach.

Účastníci projektu na oboch stranách hranice budú mať možnosť spoznať a porovnať systémy riadenia a rozvoja ľudských zdrojov v partnerskom kraji, zoznámiť sa s organizáciou a spôsobom podpory ďalšieho vzdelávania v partnerskom kraji a budú spoločne propagovať ďalšie vzdelávanie dospelých. Oba kraje sa zapoja do Týždňa vzdelávania dospelých 2013, organizovaného každoročne v Českej republike. Na spoločnom seminári určenom poskytovateľom vzdelávania dospelých a ďalším kľúčovým hráčom na poli ďalšieho vzdelávania predstavia príklady dobrej praxe z tejto oblasti. Poznatky získané počas projektu budú odovzdávané zástupcom škôl poskytujúcich ďalšie vzdelávania, ostatným vzdelávacím inštitúciám i odbornej verejnosti.

Projekt Lidské zdroje – bohatství Bílých Karpat je realizovaný s podporou Operačného programu Cezhraničná spolupráca SR – ČR 2007-2013, oblasť podpory 1.6 Fond mikroprojektov, ktorý spravuje Región Bílé - Biele Karpaty.

Celkový rozpočet projektu je 13 458 Eur, z toho 85% predstavuje príspevok z Fondu mikroprojektov a 15% vlastné zdroje Zlínskeho kraja.

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK