Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Trenčiansky kraj zviditeľňuje kultúru cez e-Formulár

Touto organizáciou sa stalo schválením dodatku k zriaďovacej listine na zasadnutí Zastupiteľstva TSK koncom minulého roka Trenčianske osvetové stredisko (TNOS) v Trenčíne, príspevková organizácia zriadená Trenčianskym samosprávnym krajom. TNOS v Trenčíne považuje „vybudovanie“ evidencie ako príležitosť pre jednotlivcov a kolektívov z oblasti záujmovej umeleckej činnosti a neprofesionálnej umeleckej tvorby Trenčianskeho kraja, aby dali o sebe vedieť.

TNOS sprístupnilo e-Formulár pre jednoduchšiu evidenciu

Registrácia jednotlivcov a kolektívov je bezplatná a už prístupná v elektronickej forme na stránke www.tnos.sk v sekcii „Evidencia kolektívov a jednotlivcov“. Stačí kliknúť na e-Formulár pre jednotlivcov alebo e-Formulár pre kolektív a prostredníctvom elektronického formulára uverejneného na stránke sa zaregistrovať. TNOS plánuje spracovať základnú evidenciu do konca marca 2016.

Ak pôsobíte v oblasti záujmovej umeleckej činnosti a neprofesionálnej umeleckej tvorby v Trenčianskom kraji, neváhajte sa registrovať už teraz. Zoznam bude verejne dostupný na stránke TNOS. Pre viac informácií kontaktujte Žanetu Matúšovú, riaditeľku TNOS v Trenčíne, na tel. čísle 032/6555 320.

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK