Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TSK opäť súťaží: Nový školský rok, nové dobrodružstvá.

Vyfešákovaný v prvý školský deň? Prvé školské povinnosti a hodiny odsedené v školskej lavici? Ukáž, ako vyzerá tvoj návrat do školy, odfoť sa počas septembra sám alebo so svojimi spolužiakmi a môžeš vyhrať napr. cestovanie po celom kraji zadarmo. Ak máš rád kultúru, potešia ťa voľné vstupy do vybraných kultúrnych zariadení a na niektoré zvučné podujatia.

Podmienkou zaradenia do súťaže je, že účastník v čase trvania súťaže od 2. septembra 2016 do 28. septembra 2016 do 10.00 h vyhotoví fotografiu, na ktorej bude/budú súťažiaci zachytení v súvislosti s tematikou návratu do školských lavíc (v prvý školský deň, počas prvých vyučovacích hodín, pri vítaní sa s kamarátmi, na otvorení školského roka, na prvom školskom výlete a pod.). Podmienkou je, aby bol na fotografii vyobrazený aj jej autor, resp. súťažiaci a jej tematické spracovanie spĺňalo atribút súťaže. Ostatné faktory (ako tematické spracovanie fotografie) sú ľubovoľné.

Nový školský rok začína už v pondelok 5. septembra 2016. Súťažiť môžu všetci žiaci či učitelia zo základných, stredných aj vysokých škôl na území Trenčianskeho kraja. Zámerom súťaže je predstaviť kompetenčné právomoci župy prostredníctvom výhod Župného občianskeho preukazu. Ten čaká na výhercu súťaže, ktorého fotografia získa na facebookovej fanpage TSK www.facebook.com/trencianskazupa najviac označení "Páči sa mi to." Župný občiansky preukaz ponúkne viacero výhod spadajúcich pod kompetentie župy, a to od cestovania prímestskou autobusovou dopravou, cez voľné vstupy do galérií až po odpustenie registračného poplatku v knižniciach a pod.

Fotografie tematicky zobrazujúce  návrat do školských lavíc môžu súťažiaci zasielať priamo do správy na facebookovú fanpage TSK alebo na e-mail sutaze@tsk.sk. Tešíme sa na všetky fotografie zo školského prostredia.

Viac o podmienkach súťaže prezrádza priložený dokment.

autor: vr

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK