Vianočné srdce Zelenej župy sa otvorí už po tretíkrát

Ručné výrobky, vianočné dobroty, no najmä sviatočná atmosféra zaplní priestory Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja už po tretíkrát, aby prostredníctvom vianočného trhoviska pripomenula, že sa blížia najkrajšie sviatky v roku.

Vianočné trhovisko na Úrade Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) sa stalo peknou tradíciou najmä vďaka srdečnej atmosfére, ktorú každoročne vytvárajú klienti zariadení sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK. Inak tomu nebude ani tento rok. Na v poradí 3. ročníku Vianočného srdca Zelenej župy čakajú na návštevníkov v prvý decembrový týždeň voňavé dobroty, jedinečné a originálne vianočné ozdoby a hand-made výrobky vytvorené s láskou.

Klienti zariadení sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja tvoria jednu veľkú rodinu, preto nebude chýbať ani tradičné zdobenie vianočného stromčeka, ktoré v pondelok 4. decembra 2017 o 9.00 hodine odštartuje týždeň prevoňaný vianočným pečivom, oblátkami, medovníkmi či punčom. Počas prvého decembrového týždňa od 4. do 8. decembra 2017 sa každý deň v čase od 9.00 h do 14.00 h  predstaví štvorlístok zariadení, ktoré ponúknu vianočné dobroty a dekorácie ako sviečky, výrobky z keramiky a dreva, textilné výrobky, plyšové hračky či háčkované a štrikované ozdoby. V ponuke nebude chýbať ani obľúbená varená čokoláda a vianočný punč. Pri vianočnom stromčeku odprezentujú svoju zručnosť  klienti 19 zariadení sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK z ôsmich okresov Trenčianskeho kraja; CSS – Bôrik Nitrianske Pravno, CSS – KOLONKA Púchov, CSS – SLOVEN Slavnica, CSS – Bánovce nad Bebravou, CSS – LIPOVEC Horné Srnie, CSS – NÁDEJ – Dolný Lieskov, DSS – Púchov – Nosice, CSS – AVE Dubnica nad Váhom, CSS – DOMINO Prievidza, CSS – LÚČ Pruské, CSS – Partizánske, CSS – BYSTRIČAN Považská Bystrica, CSS – Domov JAVORINA Bzince pod Javorinou, CSS – Juh Trenčín, HUMANITY – CSP Prievidza, CSS – Lednické Rovne, CSS – LIPA Kostolná – Záriečie, CSS – Nová Bošáca, DSS – Adamovské Kochanovce.

Príďte podporiť peknú myšlienku pomoci tým, ktorí ju potrebujú, do vestibulu Úradu TSK na Vianočné srdce Zelenej župy. Okrem prezentácie originálnych prác s vianočnou tematikou sa klienti zariadení sociálnych služieb predstavia aj v kultúrnom programe. Prijmite pozvanie a urobte radosť sebe i klientom zariadení, ktorí aj na tomto ročníku vianočného trhoviska ponúknu svoje práce so srdečným úsmevom.

autor: lk