Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Trenčianske výstavisko sa opäť premenilo na raj všetkých záhradkárov, včelárov a poľovníkov

V stredu 10. apríla 2019 v priestoroch výstaviska EXPO CENTER, a. s., v Trenčíne slávnostne odštartoval jubilejný 25. ročník výstavy Záhradkár, ktorá je spojená zároveň s výstavou Včelár, Poľovníctvo a Zdravý životný štýl. Jeden z najpopulárnejších a najnavštevovanejších veľtrhov v Trenčianskom kraji potrvá až päť dní.

Široký výber záhradkárskych potrieb, rôzne druhy rastlín, kvetov, ovocia a zeleniny či zaujímavé prednášky s významnými osobnosťami. To všetko a ešte viac ponúka veľtrh Záhradkár, Včelár, Poľovníctvo a Zdravý životný štýl, ktorý potrvá v priestoroch trenčianskeho výstaviska až do nedele 14. apríla 2019. „Teší ma, že v dnešnej dobe plnej moderných technológií, internetu a počítačov rastie každoročne záujem o veľtrh Záhradkár. Ľudia sa na výstave stretávajú, oslavujú príchod jari či nakupujú užitočné veci do záhradky. Vystavovatelia zaplnili areál výstaviska do posledného miesta, dokonca sme im uvoľnili aj časť parkoviska. Som presvedčený, že aj tento rok si tu návštevníci nájdu to, čo potrebujú. Pripravených je pre nich množstvo zaujímavých a odborných prednášok na tému záhradkárstvo, včelárstvo a zdravý životný štýl,“ priblížil Pavol Hozlár, generálny riaditeľ EXPO CENTER, a. s., Trenčín. 

Slávnostného otvorenia jubilejného 25. ročníka jedného z najpopulárnejších a najnavštevovanejších veľtrhov v kraji sa zúčastnil v mene trenčianskeho župana Jaroslava Bašku aj podpredseda kraja Jozef Trstenský. „Ďakujem organizátorom, že už 25 rokov pripravujú tento výnimočný a obľúbený veľtrh u nás v Trenčianskom kraji. Teší ma, že veľtrh láka do priestorov výstaviska desiatky vystavovateľov a desaťtisíce návštevníkov, ktorí majú v láske prírodu, zdravý životný štýl či prácu vo svojej záhradke. Verím, že návštevníci budú z výstaviska v Trenčíne odchádzať spokojní,“ uviedol podpredseda Trenčianskeho samosprávneho kraja.

Viac informácií o programe veľtrhu Záhradkár, Včelár, Poľovníctvo a Zdravý životný štýl sa dozviete na webovom sídle výstaviska EXPO CENTER Trenčín.

autor: mp
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK