Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Zvučné mená slovenskej i českej populárnej hudby sa spojili pre dobrú vec, Hudba bez bariér prilákala všetky vekové skupiny

V meste Trenčín sa uskutočnilo v poradí šieste pokračovanie benefičného projektu z dielne občianskeho združenia Parasport24 s názvom Hudba bez bariér. Charitatívnu myšlienku podujatia svojimi vystúpeniami podporili zvučné mená česko-slovenskej hudobnej scény. Nechýbal Kali, Ego, Peter Bažík, Tereza Mašková, David Bílek či Folklórny súbor Trenčan.

Športovú halu na Sihoti v Trenčíne zaplnilo vo štvrtok 24. októbra 2019 množstvo fanúšikov československej populárnej hudby všetkých vekových skupín. Šiesty koncert pod názvom Hudba bez bariér obohatilo aj vystúpenie Folklórnej skupiny Trenčan, ktorá pôsobí pri Gymnáziu Ľudovíta Štúra v Trenčíne v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK.

Hudba bez bariér je jedným z projektov, pod ktorých organizáciu sa od roku 2006 podpisuje občianske združenie Parasport24. Jeho cieľom je pomáhať tým, ktorí to skutočne potrebujú. Stálym partnerom občianskeho združenia je už štvrtým rokom aj Trenčiansky samosprávny kraj, ktorý finančne podporuje hneď niekoľko podujatí s benefičným zámerom z dielne OZ Parasport24. „Chcel by som poďakovať Trenčianskemu samosprávnemu kraju, pretože naša spolupráca je naozaj na veľmi vysokej úrovni. Vážim si to a verím, že v takomto duchu bude pokračovať aj v ďalších rokoch,“ povedal riaditeľ OZ Parasport24 Miroslav Buľovský.

Do trenčianskej športovej haly zavítal aj predseda TSK Jaroslav Baška. „Teší ma, že sa občianskemu združeniu Parasport24 darí organizovať toľko benefičných podujatí. Šiesta Hudba bez bariér je dôkazom, že snaha organizátorov padá na úrodnú pôdu. Za Trenčiansky samosprávny kraj by som rád poďakoval všetkým tým, ktorí priložili ruku k dielu a pomohli toho nádherné podujatie zrealizovať,“ povedal trenčiansky župan.

autor: lb

Fotogaléria

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK