Prípravy na Národné stretnutie mládeže T22 pokračujú

Na pôde župného úradu v Trenčíne sa uskutočnilo koordinačné stretnutie k Národnému stretnutiu mládeže T22, a to za účasti zástupcov Rady pre mládež a univerzity Konferencie biskupov Slovenska, riaditeľov stredných škôl v Trenčíne, riaditeľa Trenčianskeho múzea a zamestnancov Úradu TSK.

Hlavnou témou boli najmä ubytovacie kapacity župných stredných škôl. Obsadiť by ich mali počas júlového Národného stretnutia mládeže T22 dobrovoľníci a účastníci podujatia. Riaditelia všetkých 6 stredných škôl (Stredná športová škola Trenčín, Obchodná akadémia M. Hodžu Trenčín, SOŠ Trenčín, Škola umeleckého priemyslu Trenčín, SOŠ obchodu a služieb Trenčín a Stredná zdravotnícka škola C. Šimurkovej Trenčín) prisľúbili súčinnosť a ochotu spolupracovať pri organizácii tohto významného podujatia. V rámci programu Národného stretnutia mládeže sú účastníci pripravení dobrovoľne zveľadiť okolie župných škôl či Trenčianskeho hradu.

Spoločnú prípravu celoslovenského stretnutia pre mladých ľudí odštartovalo podpísanie memoranda o spolupráci, ktoré sa uskutočnilo začiatkom marca.

autor: mp