Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Do konca septembra zbierame nominácie na najvyššie ocenenie kraja

Hľadáme výnimočných ľudí, ktorí robia náš kraj krajším a lepším miestom! Už ôsmykrát udeľujeme verejné uznania Trenčianskeho samosprávneho kraja vo forme Ceny predsedu a Ceny TSK.

Najvyššie ocenenie si zaslúžia tí, ktorí aktívne prispievajú k prosperite kraja. Ich práca a úsilie sa prejavuje v rôznych oblastiach, ako sú kultúra, šport, veda, výskum, hospodárstvo, sociálne služby, zdravotníctvo,  ochrana životného prostredia a mnoho ďalších. Prezentujú Trenčiansky kraj ako výnimočný región. Šíria jeho dobré meno doma i v zahraničí, zdôrazňujú jeho bohatú históriu, krásnu prírodu a talentovaných ľudí. Inšpirujú svojím príkladom a aktivitami. Motivujú ostatných k pozitívnym zmenám a budujú lepšiu spoločnosť v našom kraji.

Poznáte takýchto ľudí? Nominujte ich! Môžete nominovať jednotlivca alebo kolektív pôsobiaci v Trenčianskom kraji. Registrácia prebieha do 30. septembra 2024 e-mailom na info@tsk.sk, osobne na Úrade TSK alebo poštou na adresu Trenčianskeho samosprávneho kraja. K nominácii nezabudnite pripojiť v prípade jednotlivca - titul, meno, priezvisko, dátum a miesto narodenia, zdôvodnenie návrhu a nominácie. V prípade kolektívu - názov a adresu sídla, zdôvodnenie návrhu a nominácie. Každá nominácia musí tiež obsahovať dátum, údaje a podpis navrhovateľa.

Neváhajte a nominujte hrdinov Trenčianskeho kraja, ktorí si zaslúžia uznanie za svoj prínos pre náš región! Tešíme sa na vaše návrhy. Pre viac informácií navštívte webovú stránku župy v sekcii Samospráva/Verejné uznania.

autor: ld

Fotogaléria

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK