Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Nominujte laureátov na najvyššie ocenenie kraja

Osobnosti, ktoré sú vďaka výsledkom svojej práce známe aj ďaleko za hranicami našej krajiny, no napriek tomu vynikajú svojou pokorou, láskou k rodnému kraju, a neúnavne šíria jeho dobré meno pri každej príležitosti. Opäť hľadáme výnimočných ľudí, ktorým udelíme verejné uznania Trenčianskeho samosprávneho kraja.

Jednotlivcov aj kolektívy má verejnosť možnosť nominovať už po ôsmykrát. O tom, že náš kraj je bohatý na výnimočné osobnosti svedčí nielen história, ale aj súčasnosť. Každoročne sú na župný úrad doručené desiatky nominácií, postupne vám vďaka nim predstavujeme osobnosti, ktoré si zaslúžia našu úctu a obdiv, a tiež ľudí, ktorí sú hodní nasledovania. Ak máte aj vy vo svojom okolí človeka, ktorý si za svoje životné dielo zaslúži naše poďakovanie a pozornosť verejnosti, dajte nám o ňom vedieť. Aj za rok 2024 budeme udeľovať Cenu TSK aj Cenu predsedu TSK.

Laureátov môžete navrhnúť hneď niekoľkými spôsobmi, poštou, osobne alebo e-mailom, a to v termíne do 30. septembra 2024. Jednotlivé nominácie musia obsahovať údaje laureáta - titul, meno, priezvisko, dátum a miesto narodenia a odôvodnenie návrhu. V prípade kolektívu je nutné uviesť jeho názov a sídlo. Nominácia musí tiež obsahovať dátum, údaje a podpis navrhovateľa.

Viac sa dozviete na webovom sídle kraja www.tsk.sk v sekcii Samospráva/verejné uznania.

autor: lk

Fotogaléria

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK