Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Už tento týždeň sa môžete tešiť na Hudbu bez bariér

Na obľúbenej charitatívnej akcii, ktorej podporovateľom je aj Trenčiansky samosprávny kraj, vystúpia Tomáš Klus a Martin Gyimesi, a to v čarovnom prostredí na hore Butkov. Ešte nemáte program na štvrtok? Príďte podporiť dobrú vec!

Pod organizáciu tohto výnimočného podujatia sa už dvanásty raz podpísalo občianske združenie PARASPORT24. V Skalnom sanktuáriu na hore Butkov nad obcou Ladce už vystúpilo množstvo známych interpretov. Tentokrát sa diváci môžu tešiť na českého speváka Tomáša Klusa a predstaviteľa Karola Duchoňa v úspešnom slovenskom muzikáli, Martina Gyimesiho, a to už vo štvrtok 20. júna 2024. „Na Hudbe bez bariér zahrám po prvýkrát, veľmi sa na to teším. Počul som,  že je to skvelá akcia. U nás v Čechách pravidelne podporujem charitatívne akcie a nikdy nepoviem nie. Pomáhať si musíme,“ povedal Tomáš Klus.

Emotívnym programom bude divákov sprevádzať  Ján Žgravčák, ktorého diváci poznajú z programu Hit roka na RTVS. Výťažok z vyše dvojhodinového hudobného programu opäť poputuje na dobrú vec, a to na podporu sociálne slabších rodín a chorých detí. Občianske združenie PARASPORT24 vzniklo v roku 2006 a venuje sa organizácii rôznorodých projektov na podporu ľudí s hendikepom. Vstupenky na Hudbu bez bariér si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj. Všetky informácie nájdete na www.parasport24.com. Miesto konania: https://krizbutkov.sk/kontakt/informacie.

autor: lk

Fotogaléria

zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK