Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Župan si v partnerskom regióne prevzal významné ocenenie

V Zlínskom kraji oceňovali významné osobnosti, Cenu hejtmana Zlínskeho kraja dostalo 7 ľudí pôsobiacich v oblasti športu, kultúry, sociálnych služieb a zdravotníctva. Ocenenie putovalo aj do Trenčianskeho kraja.

Vzácne ceny odovzdával na pódiu na platforme 14/15 Baťovho inštitútu v Zlíne hejtman Radim Holiš. „Okolo nás žije veľa talentovaných, oddaných a inšpiratívnych ľudí. Či už sú to nositelia ľudových tradícií a remesiel, ľudia, pre ktorých sa starostlivosť o druhých stala poslaním, alebo manažéri či podnikatelia, ktorým záleží na svojich zamestnancoch a majú záujem, aby náš región prekvital. Takíto ľudia si zaslúžia našu úctu a verejné uznanie,“ prihovoril sa na začiatku prítomným. Okrem domácich osobností si z rúk hejtmana prevzal ocenenie aj trenčiansky župan Jaroslav Baška. „Cena hejtmana Zlínskeho kraja nie je iba mojím ocenením, ale je ocenením všetkých zamestnancov župy, s ktorými pracujeme na rozvoji kraja po každej stránke. Cenu si veľmi vážim a ďakujem za jej udelenie,“ povedal predseda TSK. Vzájomná spolupráca medzi krajmi bola podpísaná v roku 2003, obnovená v roku 2005. Počas týchto rokov vyústila do viacerých úspešných projektov.  

Súčasťou slávnostného večera bol koncert ABBA Symphonic Show v podaní domácej zlínskej Filharmónie Bohuslava Martinů a česko-slovenského hudobného zoskupenia Happyband Orchestra, ktorý vedie dirigent Vlado Ďatelinka.

autor: bj

Fotogaléria

Zdroj foto: Zlínsky kraj
Zdroj foto: Zlínsky kraj
Zdroj foto: Zlínsky kraj
Zdroj foto: Zlínsky kraj
Zdroj foto: Zlínsky kraj
Zdroj foto: Zlínsky kraj
Zdroj foto: Zlínsky kraj
Zdroj foto: Zlínsky kraj
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK