Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Návštevníci BIKEFESTU 2015 víťazmi wellness

Adrenalínové bicyklové podujatie BIKEFEST 2015, ktorého počet návštevníkov sa podľa slov organizátorov tento rok blížil k 10 000, sa po prvýkrát uskutočnilo s podporou Trenčianskeho samosprávneho kraja. Tri májové dni na piatom ročníku bicyklového festivalu v Kálnici ponúkli okrem zážitkov z cyklistiky a množstva disciplín pre stovky súťažiacich aj priestor na rozšírenie vedomostí o Trenčianskom kraji, ale aj Európskej únii.

V areáli DEMA bikeparku Kálnica mali návštevníci možnosť pristaviť sa pri stánku Športového gymnázia Trenčín, v rámci ktorého sa prezentoval aj Trenčiansky samosprávny kraj a informačné centrum Europe Direct Trenčín. Každý, kto stánok navštívil a zúčastnil sa vedomostného testu, ktorý si nielen o Európskej únii a podpore športu Európskou úniou pripravilo Europe Direct Trenčín, postúpil do zlosovania o vstupy do wellness hotelov v Trenčianskych Tepliciach.

Výkonná riaditeľka krajskej organizácie cestovného ruchu „Trenčín región“, Eva Frývaldská, po víkende, ktorý mnohí fanúšikovia dvojkolesových tátošov strávili v Kálnici, vyžrebovala 6 výhercov poukážok do wellness. Šťastie sa usmialo na Martinu Chripkovú, Danielu Paulovičovú, Oľgu Markovú, Sáru Svobodovú, Ľuboša Wernera a Juraja Sitára, ktorých čakajú poukážky na wellness od trenčianskoteplických hotelov Hotela Flóra alebo Parkhotela na Baračke. Výhercovia budú kontaktovaní oddelením komunikácie a medzinárodných vzťahov Úradu TSK.

TSK ďakuje všetkým účastníkom vedomostného kvízu i návštevníkom prezentačného stánku a zároveň gratuluje vyžrebovaným výhercom.

Fotogaléria

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK