Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Adventný kalendár TSK deň dvadsiaty prvý. Na jubilejnom ročníku DOD TSK potešilo návštevníkov až 21 účinkujúcich

Úrad Trenčianskeho samosprávneho kraja v Trenčíne privítal v prvý októbrový deň stovky návštevníkov a zažil neopakovateľnú atmosféru. Postaral sa o ňu už v poradí 5. ročník Dňa otvorených dverí trenčianskej samosprávy, ktorý si počas piatich ročníkov získal svojich skalných priaznivcov.

pestrého programu plného zaujímavých prednáškových blokov, atrakcií, vystavovateľov či remeselníkov si počas Dňa otvorených dverí Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja vybral to svoje skutočne každý. Stánky vystavovateľov mohli návštevníci nájsť prakticky vo všetkých priestoroch župného úradu, a to v kongresovej a banketovej sále, dvoch zasadacích miestnostiach, na dvoch terasách, vo vstupnej hale, výstavných priestoroch, pred vstupom do budovy i na vnútornom a vonkajšom parkovisku.

O kultúrny program sa v tomto roku na DOD TSK postaralo až 21 účinkujúcich, medzi ktorými figurovali mená ako Martin Behro, Jakub Pružinský, Trombitáši Štefánikovci alebo Harmoniková akadémia Jozefa Opatovského zo Soblahova.

Trenčiansky samosprávny kraj ďakuje všetkým, ktorí sa podieľali na príprave piateho ročníka Dňa otvorených dverí.

autor: lb

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK