Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Aj na Veľkú noc máte možnosť potešiť svojich blízkych bezplatnou elektronickou pohľadnicou od TSK

Elektronickú pohľadnicu Zelenej župy môžete teraz poslať aj s veľkonočným motívom. Trenčiansky kraj  tak šetrí nielen čas a finančné prostriedky svojich obyvateľov, ale tiež životné prostredie.

V predvianočnom období uplynulého roku zaviedol Trenčiansky samosprávny kraj na svojom webovom sídle novú službu s názvom Elektronická pohľadnica Zelenej župy. Potešiť svojich priateľov, rodinu či známych je vďaka elektronizácii poskytovaných služieb teraz omnoho jednoduchšie. Na elektronickú pohľadnicu, ktorá je dostupná bezplatne, nie je potrebné lepiť žiadnu známku. Nezanedbateľným prínosom tejto novej služby je aj pozitívny dopad na životné prostredie. Pohľadnica príde vami zvolenej osobe priamo do mailovej schránky a nie je nutné ju tlačiť, čo prispieva k zníženiu spotreby papiera.

Pod heslom „Spoločne tvoríme Zelenú župu“ si na webovom sídle TSK môžete vybrať hneď z viacerých motívov Elektronickej pohľadnice, ktorou zaručene potešíte svojich známych. „Elektronická pohľadnica nie je tradičnou formou veľkonočného priania. Je však šetrná k životnému prostrediu, a to je pre Trenčiansky kraj ako Zelenú župu jedným z kľúčových faktorov. Pevne verím, že ľudia si aj takýto spôsob posielania pohľadníc v blízkej dobe osvoja a pomôžu svojou troškou prispieť k zmenšovaniu ekologickej stopy v kraji,“ uviedol manažér projektu Zelená župa Martin Macíček.

Ako poslať Elektronickú pohľadnicu v troch krokoch

Ak ste  sa rozhodli svojej rodine popriať príjemné veľkonočné sviatky prostredníctvom Elektronickej pohľadnice, ponúkame vám prehľadný postup. Prvým krokom je kliknutie na zelený banner, ktorý vás dovedie priamo k výberu motívu pohľadnice. Nachádza sa na hlavnej stránke webového sídla župy www.tsk.sk. Keď si vyberiete pohľadnicu, ktorá urobí vašim blízkym radosť, prejdete na krok dva a vyplníte svoje meno, svoju mailovú adresu, a zároveň mailovú adresu prijímateľa. Ďalej postupujete ako pri posielaní štandardnej pohľadnice – napíšete vinš alebo akékoľvek iné srdečné prianie, ktoré bude spolu s Elektronickou pohľadnicou doručené adresátovi. V poslednom kroku stačí kliknúť na zelené tlačidlo „Odoslať“.

Potešiť svoju rodinu alebo známych je teraz aj vďaka Trenčianskemu samosprávnemu kraju nielen jednoduché, ale aj environmentálne priaznivé.

autor: lb

Fotogaléria

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK