Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Bezplatnú elektronickú pohľadnicu s regionálnymi motívmi môžete poslať svojim blízkym aj tento rok

Obľúbená služba s názvom Elektronická pohľadnica Zelenej župy je na webovom sídle TSK od roku 2017 dostupná počas všetkých významných sviatkov. Vianoce 2018 nie sú výnimkou. Aj počas adventného obdobia môžete bezplatne potešiť svojich blízkych elektronickou pohľadnicou, ktorá šetrí nielen peňaženku, ale aj životné prostredie.

počas uplynulého roka spustil Trenčiansky samosprávny kraj novú službu s názvom Elektronická pohľadnica Zelenej župy. Stačí zadať e-mailovú adresu príjemcu a pohľadnica mu príde priamo do jeho mailovej schránky aj so zadaným vinšom nakoľko túto pohľadnicu nie je nutné ju tlačiť, netreba ju niesť na poštu ani kupovať poštové známky. Na webovom sídle TSK si navyše môžete vybrať z viacerých regionálnych motívov pohľadníc podľa toho, ktorá z nich najviac poteší príjemcu. Počet poslaných pohľadníc nie je nijako obmedzený, čo znamená, že takýmto spôsobom môžete popriať príjemné sviatky celej rodine i všetkým priateľom.

Podľa manažéra projektu Zelená Župa Martina Macíčka elektronická pohľadnica zatiaľ nie je štandardnou formou vianočného priania, z hľadiska nulovej spotreby papiera je však šetrná k životnému prostrediu a to je pre Trenčiansky samosprávny kraj ako Zelenú župu kľúčový faktor.

Tri kroky ako elektronickou pohľadnicou potešiť vašich blízkych

Ak ste  sa rozhodli svojej rodine popriať príjemné vianočné sviatky prostredníctvom Elektronickej pohľadnice, ponúkame vám prehľadný postup. Prvým krokom je kliknutie na zelený banner, ktorý vás dovedie priamo k výberu motívu pohľadnice. Nachádza sa na hlavnej stránke webového sídla župy www.tsk.sk. Keď si vyberiete pohľadnicu, ktorá urobí vašim blízkym radosť, prejdete na krok dva a vyplníte svoje meno, a e-mailovú adresu, a zároveň e-mailovú adresu prijímateľa. Ďalej postupujete ako pri posielaní štandardnej pohľadnice – napíšete vinš alebo akékoľvek iné srdečné prianie, ktoré bude spolu s Elektronickou pohľadnicou doručené adresátovi. V poslednom kroku stačí kliknúť na zelené tlačidlo „Odoslať“.

Potešiť svoju rodinu alebo známych je už druhým rokom vďaka Trenčianskemu samosprávnemu kraju nielen jednoduché, ale aj environmentálne priaznivé.

autor: lb

Fotogaléria

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK