Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TV Relácia VÚC 22.4.2016

Opäť vás pozývame na sledovanie pravidelnej relácie Vyšší územný celok. Priblížime vám štyri zaujímavé podujatia, ktoré sa konali v Trenčianskom samosprávnom kraji.

V prvom príspevku vás prevedieme na bicykli po krásnych kútoch regiónu, iba niekoľko kilometrov od krajského mesta Trenčín. Zaujímavý cyklistický maratón s názvom Vrchárska koruna Trenčianska si vybral ako prvú métu rozhľadňu v Trenčianskej Závade a gazdovstvo, kde sa zhruba 50-tka  cyklistov príjemne zrelaxovala.  

Gymnázium Ľudovíta Štúra v Trenčíne získalo významný certifikát, ktorý udeľuje francúzsky minister výnimočným bilingválnym školám vo svete. To je téma druhého príspevku.

V ďalšej časti relácie sa budeme venovať seniorom z Okresnej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska v Trenčíne, ktorí hodnotili svoju činnosť za uplynulý rok. Ich aktivity sa týkajú nielen kultúry a športu. Aktívni sú aj v turistike a v brigádnickej činnosti.
Záver relácie bude patriť konferencii s názvom Transfer technológií do praxe, ktorá sa konala v Púchove. Súčasťou bolo i predstavenie Centra pre testovanie kvality a diagnostiku materiálov.

Zdroj: TV Považie

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK